CB Print

Uw visie, onze expertise.
Samen creëren we meer dan alleen drukwerk.

Snelle levering

Onze ultramoderne productie garandeert een snelle levering van drukwerk, meestal binnen drie werkdagen, met opties voor versnelde levering om aan strakke deadlines te voldoen.

Van Productie tot Perfectie

Perfectie is onze standaard. Wij tillen elk project van concept tot uitvoering naar een hoger niveau en zorgen voor een vlekkeloze afwerking. Precisie in elk detail, creativiteit in elk ontwerp. We creëren niet alleen; wij perfectioneren.

Expertise en Advies

Wij bieden persoonlijke begeleiding bij de materiaalkeuze voor uw unieke project via ons online portaal, met deskundig advies en toegang tot gespecialiseerde ontwerppartners die op onze website worden beschreven.

Our playground

Corporate

Events

Exhibition

Festivals

Retail

Shows / Theater

Sports

Bekijk ons werk

Als uw product geen design heeft, technische aanpassingen vereist, of als u een compleet projectontwerp nodig heeft, staat ons team klaar om uw visie met deskundige precisie tot leven te brengen.

Merken waar wij mee hebben samengewerkt

Testimonials

Ron Haans

CEO First Impression

“It’s all about experience” – dat is waar First Impression al jaren voor staat. Om onze klanten die unieke ervaring te bieden, vertrouwen we printwerk op CB Print. Hun innovatieve aanpak, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en onberispelijke service maken hen onze go-to voor ons printwerk, zowel voor intern gebruik als externe projecten. CB Print is de partner die met ons meedenkt, en we zijn van plan deze samenwerking nog lang te koesteren.

Claudia Bisschops

Ingendael

CB Print heeft veel ervaring in vormgeving en drukwerk. Samenwerken is op deze wijze heel prettig, omdat ze zowel op creatief gebied als praktisch met ons als klant meedenken. Gedegen service staat hierbij altijd voorop. Bovendien is het voor ons een pré dat CB Print veel ervaring heeft in het werken voor evenementen. Hierdoor vormt strakke deadlines stellen én halen voor hen geen probleem. Als klant kun je er gerust op vertrouwen dat alles op tijd wordt geleverd.

Tom van den Nouweland

Eigenaar Vel'Or Event Agency

Vel'Or Event Agency beveelt CB Print ten zeerste aan vanwege hun uitzonderlijke flexibiliteit en samenwerkingsaanpak. CB Print komt consequent en gemakkelijk tegemoet aan onze dynamische evenementenbehoeften, waarbij last-minute wijzigingen en spoedbestellingen efficiënt worden afgehandeld. Hun open communicatie bevordert een productieve samenwerking en zorgt ervoor dat onze inbreng gedurende het hele drukproces wordt gewaardeerd. De kwaliteit van hun producten is voortdurend van het hoogste niveau en weerspiegelt hun toewijding aan uitmuntendheid. Met CB Print hebben we een betrouwbare partner gevonden die onze verwachtingen steevast overtreft. We kijken uit naar de voortzetting van onze succesvolle samenwerking met CB Print voor toekomstige evenementen.

Contact

CB Print B.V.
Molenstraat 42
5087 BN Diessen
Nederland

+31 (0)13 234 05 67
info@cbprint.nl

Contact pagina